You are currently viewing Veče ženskog preduzetništva u Radio kafeu 10. novembra

Veče ženskog preduzetništva u Radio kafeu 10. novembra

07Veče ženskog preduzetništva održaće se u četvrtak, 10. novembra u Radio kafeu.
Sa preduzetničkim iskustvom govoriće Indira Popadić, Duška Davidović i Branislava Avramović o osnovama preduzetništva, klasterima i ličnom preduzetničkom iskustvu.

Sertifikovani poslovni konsultant Indira Popadić pričaće o tome kako pronaći svoju biznis ideju, definisati viziju, misiju i strategiju poslovanja. Govoriće i o analizi trzišta na kojem treba da se plasira proizvod, swot analizi, definisanju ciljne grupe za svoj proizvod ili uslugu. „U sigurnim rukama naučićete kako da ispitate isplatljivost svog biznisa, definisete svoj finansijski plan, definišete marketing plan i najvažnije odredite svoje smart ciljeve“, najavljuje jedna od govornica.

Direktorka marketing agencije Srem tours&travel i direktorka Fonda Turistički klaster Srem Duška Davidović pričaće o tome šta su klasteri i zašto su poželjan oblik poslovnog udruživanja; kako funkcionišu i koje su pretežne oblasti delovanja klastera, kome su namenjeni i kako se priključiti klasteru.

Branislava Avramović iz štamparije i studija za dizajn „Profi print“, koja je i sama preduzetnica, govoriće o dragocenim primerima iz prakse.

Tribina počinje u 18 sati.

Fondacija 021 u okviru „Ženskog preduzetničkog biznis kluba“ organizuje okupljanja na kojima preduzetnice imaju priliku da se međusobno upoznaju i povežu, razmene iskustva i znanja i ostvare poslovne kontakte. O prethodnoj tribini o ženskom preduzetništvu, čitajte OVDE.