You are currently viewing Tribina „Žensko preduzetništvo“

Tribina „Žensko preduzetništvo“

Razmišljala si o pokretanju sopstvenog posla? Želela bi da budeš samostalna? Imaš ideju, ali se osećaš nesigurno? Želiš da saznaš više o preduzetništvu?

Na ova i druga pitanja o kojima razmišljate, a tiču se preduzetnšitva odgovore možete naći u okviru TRIBINE O ŽENSKOM PREDUZETNIŠTVU, koja će biti održana 12. novembra u 18h u Radio kafe-u (Svetozara Miletića 45).

O ženskom preduzetnitvu, uslovima za razvoj, finansijskim potencijalima, zakonskim okvirima, znanjima i veštinama neophodnim za pokretanje i razvijanje vlastitog poslovnog poduhvata, govoriće predstavnica Garancijskog fonda, predstavnik Erste banke zadužen za mala preduzeća i Mirjane Hemun, dugogodišnje uspešne preduzetnice.

Dobićete informacije koje će vam pomoći da bolje razumete preduzetništvo, odgovore na konkretna pitanja, imaćete priliku da razmenite iskustva, razmišljanja i znanja sa drugim potencijalnim i ostvarenim preduzetnicama. Na ovaj način možete da se upoznate sa mogućnostima i prednostima ženskog preduzetništva, ali i da se pripremite za rizike i izazove koje ovakav vid poslovanja postavlja pred vas.

Pozivamo Vas da nam se pridružite kako bismo zajedno podstakli same sebe, druge žene i širu javnost na razmišljanje o ovoj važnoj društvenoj i privrednoj temi.

Dobro došle i došli ste!