You are currently viewing Tribina „Žensko preduzetništvo – dobra praksa iz regiona“

Tribina „Žensko preduzetništvo – dobra praksa iz regiona“

Razmišljate o pokretanju sopstvenog posla? Načinili ste nekoliko koraka, ali još uvek niste sigurni u svoje mogućnosti? Volele biste da možete da dobijete savet od nekog ko se nalazio u sličnoj situaciji?

Pozivamo Vas na tribinu “Žensko preduzetništvo – dobra praksa iz regiona”, u okviru koje će biti predstavljeni primeri dobre prakse žena preduzetnica iz Srbije, Mađarske i Hrvatske. Tribina će se održati 14.02. u Radio kafeu (Svetozara Miletića 45), sa početkom od 16.30h. Na tribini će biti izloženi lični primeri razvoja i oblici državne, društvene prakse koji podstiču žensko preduzetništvo.

Fondacija 021 je krajem prošle godine održala tribinu koja je bila usmerena ka položaju ženskog preduzetništva u Srbiji. Velik broj učesnica je istakao da su osnovni problemi upravo prepreke u samom pokretanju posla i nedovoljna podrška u društvu za razvoj ženskog preduzetništva. Verujemo da razgovor sa preduzetnicama iz regiona može pomoći da bolje procenimo svoju poziciju, mogućnosti i uslove za razvoj.

Tribina će se održati u okviru projekta Fondacije 021 i Centra za razmišljanje “Razvijanje međuregionalne saradnje u ženskom preduzetništvu” koji je podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Pridružite nam se, razgovorom, razmenom znanja i iskustva bićemo bolje informisane, umrežene i bolje upoznate sa mogućnostima i prednostima ženskog preduzetništva, ali i pripremljene za rizike i izazove koje ovakav vid poslovanja donosi.