You are currently viewing Tribina “Kućna nega – mogućnosti i iskustva”

Tribina “Kućna nega – mogućnosti i iskustva”

Potrebna Vam je podrška u pružanju nege bližnjima? Razmišljate o kućnoj nezi, ali nemate dovoljno informacija?

Usluge kućne nege su namenjene starim i bolesnim osobama kojima je neophodna pomoć u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Društvene promene su dovele do dužeg starosnog veka stanovništva, ipak ono često nije praćeno i kvalitetnijom starošću čoveka. Usled različitih zahteva koje pred nas stavlja svakodnevnica nekada nismo u mogućnosti da na pravi način brinemo o bliskim ljudima. Često se nalazimo rastrzanim između očekivanja i realnosti, želje da pomognemo i realnih mogućnosti.

Kako je kućna nega organizovana u Vojvodini, kakva su iskustva gerento domaćica i korisnika možete čuti na tribini “Kućna nega – mogućnosti i iskustva”, koju organizuje Fondacija 021.

Tribina “Kućna nega – mogućnosti i iskustva” će biti održana u sredu 04.03. od 18h u Radio kafeu (Miletićeva 45).

Na tribini će govoriti Anđelija Đolović, savetnica za socijalnu zaštitu, Milica Kovačević i Daliborka Prašović, negovateljiice Vitaplan-a i korisnica usluga.

Na tribini će se razgovarati o tome koliko je zastupljena i na koji način je nega starih organizovana u Vojvodini, kao i kakva su iskustva gerento domaćica i korisnika.Verujemo da je Vama, kao članu porodice ili kao osobi kojoj je potrebna nega u svakom slučaju potrebno: opširna/detaljna informacija i savetovanje! Što ste bolje informisani i savetovani, biće Vam lakše da organizujete svakodnevnu negu, kao i svoj svakodnevni život.

Potreba za negom donosi uvek promene u životu, i to kako za dotičnog tako i za njegove bližnje. Potrebno je da znate da niste sami u obezbeđivanju kvalitetnog života sebi ili dragim osobama.

Očekujemo Vas!