You are currently viewing Mladenci se fotografisali na omiljenim mestima – on na stadionu, ona u biblioteci

Mladenci se fotografisali na omiljenim mestima – on na stadionu, ona u biblioteci

Ako ste se nekada pitali na koji način da proslavite vaše venčanje, a da ono u sebi sadrži najvažniju sporednu stvar na svetu – fudbal, pitajte Marinka Katanu.

Marinko je 1. novembra nakon gradskog venčanja spojio lepo i korisno. On je sa svojom izabranicom Ninom priredio iznenađenje prijateljima, ali i sebi i supruzi veliko zadovoljstvo. Svoju ekipu je odveo na „Karađorđe“ gde su se slikali na samom terenu.

– Oduvek sam gajio simpatije prema Voši, jer su uvek bili gospodski klub, a od kako sam došao na studije, skoro na svakoj utakmicu kod kuće sam bio na severu sa „Firmom“, a nekoliko puta i na zapadu. Od tada datira ljubav prema tom klubu i stadionu, a kako moja žena kaže – ja sam uz tebe, tako da i ja navijam za Vojvodinu. Venčanje je obavljeno u matičarskom uredu, a odmah nakon toga smo se uputili na slikanje sa našim najboljim drugarima, kolegama sa fudbala, fakulteta i iz detinjstva – ispričao je Katana za 021.rs.

Kako je mladoženja ispunio svoju želju da se slika na stadionu, tako je i mlada uspela u svojoj nameri, da se slika u biblioteci.

– Iznenađenje je bilo za drugare, oni su se oduševili. Mlada je znala za to nekoliko dana pre venčanja i radovala se tome. Slikali smo se i u biblioteci „Stevan Sremac“ i na taj način smo spojili dve ljubavi – moj fudbal i njenu književnost.

Marinko nam je priznao da je Ninu „ganjao“ tri godine. – I na kraju sam dočekao da oženim prelepu književnicu koja me ne grdi što gledam fudbal i idem na utakmice. Ako Bog da, naša dečica će ići na utakmice Voše, a nadam se da će jedan dečačić da zaigra na „Karađorđu“ sa kapitenskom trakom oko ruke.

I fudbalski klub Vojvodina čestitao je mladencima brak poželevši im srećan zajednički život i sa porukom da ih očekuje već na sledećoj utakmici koja će se igrati na Karađorđu.