You are currently viewing Fondacija „021“ obeležila pet godina postojanja

Fondacija „021“ obeležila pet godina postojanja

U petak, 06 marta, u prostorijama Radio Kafea, sa početkom u 13:00h Fondacija 021 je proslavila pet godina postojanja uz koktel prijem. Proslavu fondacije prisustvovali su naši uvaženi gosti i učenici Muzičke škole „Isidor Bajić“ koji su izveli prigodan program, posle koga smo proveli još neko vreme u prijatnom razgovoru.

„Fondacija 021“, je osnovana pre pet godina i od tada se bavi unapređenjem društva sa akcentom na ženama i ženskim pitanjima, a usmerena je ka pružanju podrške ženama preduzetnicama, poslovnim ženama, aktivistkinjama, umetnicama.

„Do sada smo organizovale susrete, tribine, edukacije i druge aktivnosti čiji je cilj poboljšanje položaja žena. Kontinuirano putem svoijih mreža i svih dostupnih kanala komunikacije informišemo zaintertesovane o aktuelnostima, inovativnim idejama, mogućnostima za razvoj“, rekla je za 021 Slavica Ranisavljev, menadžerka razvoja programa i partnerstva pri „Fondaciji 021“.

„Fondacija 021“ je do sada sarađivala sa organizacijama civilnog društva koje se bave rodnom ravnopravnošću, promocijom preduzetništva, kao i onima koji se bave omladinskim radom, promocijom i razvojem kulture.

Plan ove organizacije civilnog društva je da nastavi sa dosadašnjom praksom, a kao naredne aktivnosti iz Fonacije najavljuju tribine sa temom ženskog preduzetništva i aktivnosti koje su usmerene ka umrežavanju, informisanju i edukaciji žena.

Vest preuzeta sa potrala 021.rs