You are currently viewing Četvrti Bazar mama preduzetnica

Četvrti Bazar mama preduzetnica

Centar za mame organizuje četvrti po redu Bazar mama preduzetnica i poziva sve mame koje su preduzetnice da se prijave za učestvovanje. Bazar mama preduzetnica će biti izložbeno prodajnog tipa i održaće se u tržnom centru Delta City u Beogradu, u subotu 28. februara.

Centar za mame je nezavisna, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem da podrži mame i da se zalaže za njihova prava. Cilj Bazara je da promoviše mame preduzetnice, da ih međusobno umreži, da predstavi široj javnosti sjajne stvari koje one rade, kao i da omogući mamama eksluzivnu lokaciju za prodaju proizvoda i usluga. Učestvovanjem na Bazaru, mame preduzetnice dobiće priliku: da prodaju i promovišu svoje proizvode i usluge u tržnom centru Delta City, koji vikendom ima preko 50 000 posetilaca dnevno; priliku da se upoznaju i umreže sa drugim mamama preduzetnicama; medijsku promociju njihovog preduzeća koju će raditi Centar za mame, kao i marketinška agencija tržnog centra Delta City; promociju preduzeća i same mame preduzetnice kroz društvene mreže Centra za mame, kao i kroz društvene mreže tržnog centra Delta City.

Do sada je oko 70 mama preduzetnica učestvovalo na Bazarima koje Centar za mame organizuje. One su predstavile svoje kompanije i prodavale proizvode koje prave. Neke od stvari koje su prodavale su kolači, nameštaj, igračke, garderoba za decu i odrasle, platnene pelene, nakit, kozmetika, kao i ponude kurseva joge, profesionalnog šminkanja, ponuda za učenje jezika i ponuda za putovanja.

Sve zainteresovane mame preduzetnice mogu da se prijave na info@centarzamame.rs. Rok za prijavu je petak, 13. februar.

Tekst napisan u okviru projekta „Žensko preduzetništvo“ koji je podržan od Pokrajinskog sekreterijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova.